Ugrás a tartalomra

Molnár Judit érdemelte ki a Kosztolányi-díjat

2023.12.09
15:29
2023.12.09
16:57
Forrás
Pannon RTV
A magyar ügy érdekképviseletében tett fáradhatatlan munkájáért a felvidéki Molnár Judit, a Ma7 médiacsalád főszerkesztője kapta a Kosztolányi-díjat a III. Kárpát-medencei Magyar Médiatalálkozón Visegrádon.

Az elismerést második alkalommal ítélte oda a Magyar Nemzeti Médiaszövetség. Mayer Erika a szövetség alelnöke laudációjában azt mondta, Molnár Judit munkaszeretete irigylésre méltó, ami mindenkinek jó példa lehet. Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a díjátadás előtt megköszönte, a résztvevőknek, hogy minden Kárpát-medencei magyarlakta településen tettek az elmúlt időszakban a hiteles tájékoztatásért.

Molnár Judit, főszerkesztő, Ma7 médiacsalád: „A mi munkánk az, hogy elhitessük az emberekkel, meggyőzzük őket, hogy még a Felvidéken is nagyon jó magyarnak lenni. Ez egy büszkeség, egy kultúra. Ránk úgy néznek a szlovákok, hogy irigyelnek bennünket, még félnek is tőlünk. Lenne mire büszkének lennünk, mi pedig tegyük a dolgunkat, hogy elhitessük az emberekkel, hogy fogadják el, van magyar élet a Felvidéken és ez egy nagyon gazdag élet lehet.”

Molnár Judit
Visegrád
Kosztolányi-díj

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.