Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Napsütéses hétvégénk lesz

2019-11-22
11:38
Forrás
Pannon RTV
A nap további részében tovább csökken a hőmérséklet, a hajnali órákban 4 fok körüli értékeket mérhetünk.

A hétvégén alapvetően napos, csapadékmentes időnk lesz. Szombaton, vasárnap és hétfőn legfeljebb 13-14 fok várható, és kevés felhő lesz az égen. A hosszútávú előrejelzés szerint a jövő héten folyamatosan csökkenni fog a nappali hőmérséklet, ködös, borongós reggelek köszöntenek ránk, napközben pedig legfeljebb 7 fok lesz.

időjárás előrejelzés
időjárás

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.