Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Nem sokáig tart majd az érkező tavaszias időjárás

2021-01-20
14:05
2021-01-20
18:36
Forrás
RHMZ, idokep.hu
A megszokottnál melegebb, szinte tavaszias időjárásra kell számítanunk a következő napokban Vajdaság-szerte.

Csütörtökön a nappali csúcshőmérséklet 13-16 fok között alakul majd. Péntekre még jobban felmelegszik a hőmérséklet, a nappali csúcsérték akár a 17 fokot is elérheti.

Hétvégén erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé várható eső, de a csúcshőmérséklet így is 10 fok körül alakul majd. Éjszaka sem kell fagyra számítani, 2-4 foknál hidegebb nem lesz.

Hétfőtől megint fagyosabb lesz a levegő, ismét eshet a hó. Visszatérnek a mínuszok is, nappal 1-2 fokos maximumokkal, éjszaka pedig ismét enyhe fagyok lesznek.

A változó időjárás és a hőmérséklet-ingadozás miatt óvjuk szervezetünket, fogyasszunk sok gyümölcsöt és öltözzünk rétegesen!

felmelegedés
időjárás
lehűlés

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.