Ugrás a tartalomra

Ónos eső, csúszós utak

2023.12.09
17:48
2023.12.09
17:59
Forrás
Pannon RTV
Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Az ónos eső túlhűlt vízcseppekből és hókristályokból álló csapadékfajta, amely a talajra hullva azonnal megfagy és kemény jégbevonatot képez. Vasárnap egész nap fagypont körül alakul a hőmérséklet, borult lesz az ég, és folyamatosan előfordulhat csapadék. Marad a köd is, főként a reggeli órákban. Aki útnak indul, vezessen lassan és óvatosan, és fordítson fokozott figyelmet a megfelelő követési távolság betartására - javasolja a Szerbia Útjai Közvállalat is.

ónos eső

Most

13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.