Ugrás a tartalomra

Pályázati felhívás - Fotózz madarakat

2023.09.27
13:21
Forrás
Pannon RTV
Vreme za ptice, azaz Madarak ideje címmel hirdet fotópályázatot a Szerbiai Madártani és Madárvédelmi Egyesület.

A pályázat legsikeresebb fotóiból készül majd a 2024-es naptár. Azok küldhetnek be fényképet, akik tagjai az egyesületnek és befizették a 2023-as évre vonatkozó tagsági díjat. Egy személy három fotóval is pályázhat akár, amelyeket október 15-e éjfélig lehet elküldeni a fotokonkurs@pticesrbije.rs oldalra. További részletek a pticesrbije.rs oldalon.

Fotópályázat

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.
16:20, Frissítve: 18:10

Hagyományok téli fesztiválja Palicson

Tepertősütő verseny, szalonna- és hagymaszeletelő verseny, kézműves kiállítás, forralt bor, jó hangulat és kellemes idő - így zajlik az idei Hagyományok téli fesztiválja Palicson. Az eseményre idén közel ezer személy érkezett.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.