Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Poplista és Csendháborítás ismét a Pannon Rádióban

2019-11-08
15:03
2019-11-08
16:56
Forrás
Pannon RTV
Újraindul ma a Pannon Rádió két népszerű, péntek esti műsora, a Poplista és a Csendháborítás.

A Poplista 20 és 22 óra között lesz hallható, házigazdája Sánta Zoltán, aki minden héten egy hivatalos zenei listát vesz alapul, és annak dalait játssza le természetesen hátramenetben, így a top 3-ra egészen 10-ig kell várni. Az ő műsorát követi a Csendháborítás, amiben elsősorban vajdasági DJ-k mutatkoznak be, de magyarországi és európai lemezlovasok is teret kapnak majd. Ezt a műsort Szlacki Csilla szerkeszti, aki DJ-ként már közismert, most pedig műsorvezetőként is debütál.

Pannon Rádió
Poplista
Csendháborítás
Sánta Zoltán
Szlacki Csilla

Most

11:46

Ne hagyjuk otthon az esernyőt!

Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hétvégén a napsütés mellett több helyen záporokra, helyenként zivatarokra lehet számítani.
11:17, Frissítve: 11:24

137 éves könyvet mutattak be Székelykevén

Könyvbemutatót tartottak Székelykevén. Egy 137 éve íródott könyvet mutattak be. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a bukovinai magyarok letelepedésének történetébe és az al-dunai munkálatokba.
11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.