Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rossz hír a földművesek számára

2022.05.21
13:30
Forrás
RHMZ
Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Holnap 27, hétfőn 28, míg a jövő hét közepén már 30 fok feletti értékek lesznek jellemzők térségünkben. Csapadékra csak a jövő pénteken van kilátás.

A hajnalok is enyhének ígérkeznek, 12 fok lesz a leghidegebb órákban. A hosszútávú prognózis szerint hűvösebbre a jövő hétvégére fordul az idő.

időjárás
száraz
csapadékhiány

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.