Ugrás a tartalomra

Születésnapjukat ünneplik Rúzsa Magdi gyermekei

2024.02.02
16:25
2024.02.02
18:16
Forrás
Pannon RTV
A hármasikrek immár kétévesek, a mesebeli buliról pedig posztolt is a vajdasági származású énekesnő.

Keve, Lujza és Zalán zsúrján balkáni ízek is kerültek a menüre, a vegetáriánus kínálatot pedig csak némi bárány törte meg. A család az elmúlt hetekben az ünneplés mellett pihent is, nemrégiben Tenerifén töltöttek el néhány kellemes napot.

Volt mire rákészülniük, Magdi ugyanis februárban dupla aréna koncerttel várja rajongóit. Az óriás produkciókat február 23-án, illetve 24-én tartják Budapesten.

Rúzsa Magdolna
hármasikrek
születésnap

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.