Ugrás a tartalomra

Több ezren buliztak pénteken a Green Future fesztiválon

2023.08.12
11:22
2023.08.12
16:19
Forrás
Pannon RTV
Lexington Band, Nucci, helyi lemezlovasok – a Green Future fesztivál második napja is hatalmas sikert aratott a fesztiválozók körében. Több ezren buliztak péntek este a zentai Népkertben.

Pénteken is megtelt fiatalokkal a zentai Népkert. A zenei felhozatal a fesztivál második napján is színes volt, mindenki megtalálta a kedvére valót.

Kis Emma, Péterréve: „Én nagyon szeretem a technót, sok ember van, megismerkedhetünk sok emberrel és szeretek bulizni.
- Melyik fellépőket várjátok a három nap alatt a leginkább?
- Én tegnap vártam a legjobban a Charlie Sparksot, ma Ottát, holnap pedig nem várok annyira senkit, de biztos jó buli lesz.”

A fesztiválon helyi lemezlovasoknak is teret adnak a szervezők. Sóti Roland, azaz Dj MadRoxx első alkalommal léphetett fel a fesztiválon. „Szerintem egy nagy ugródeszka most ez minden dj számára, aki ide kerül, meglátjuk mi lesz a jövőben. Igyekszek a maximálist nyújtani, hogy tetsszen az embereknek, jól szórakozzanak.”

Idén még inkább előtérbe került a környezetvédelem. A szervezők célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a környezettudatosságra, környezetvédelemre.

Tajti Attila, szervező: „A Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziummal együttműködve és önmagunk erejéből is a közösségi térre elhelyeztünk olyan installációkat, amik a fiatalok figyelmét felhívják arra, hogy mennyire fontos a környezetvédelem és arra, hogy a hulladék nem feltétlen szemét, csak egy része szemét, egy részét pedig felhasználhatjuk újra, akár dekorációs célra, akár másra is.”

A fesztivál szombaton is folytatódik, a nagyszínpadon Azahriah, a népszerű magyarországi előadó lép fel.

Green Future Fesztivál
Zenta
fesztivál

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.