Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajdaság Tóthfaluba költözik

2021.09.24
22:15
2021.09.25
07:38
Forrás
Pannon RTV
Ma fergeteges vásári forgatag, színes, hangos és vidám programok lesznek több helyszínen.

Minden korosztály talál magának valami nagyon érdekeset: felavatják a Mini Délvidék parkot, megkóstolhatók vajdaság ízei, megvásárolhatók különböző vajdasági kézműves portékák, lesz állatsimogatás, kézműveskedés, kincskeresés, középkori lovagok, lovasbemutató, vajdasági, köztük pannonos dokumentumfilmek, beszélgetések, táncház és koncertek. És a Pannon RTV is Tóthfaluba költözik egy kicsit, hiszen a televízió és a Pannon Rádió több műsorában is beszámol a tóthfalui eseményekről, a Szabadkai Magyar Rádió pedig élő terepi műsorral jelentkezik a déli híradó után a helyszínről a 107,1 MHz-en.

Vajdaság
Vajdaság Tóthfaluba költözik
Pannon RTV
Pannon Televízió
Pannon TV
Szabadkai Magyar Rádió
Pannon Rádió

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.