Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajdaság Tóthfaluba költözik

2021.09.24
22:15
2021.09.25
07:38
Forrás
Pannon RTV
Ma fergeteges vásári forgatag, színes, hangos és vidám programok lesznek több helyszínen.

Minden korosztály talál magának valami nagyon érdekeset: felavatják a Mini Délvidék parkot, megkóstolhatók vajdaság ízei, megvásárolhatók különböző vajdasági kézműves portékák, lesz állatsimogatás, kézműveskedés, kincskeresés, középkori lovagok, lovasbemutató, vajdasági, köztük pannonos dokumentumfilmek, beszélgetések, táncház és koncertek. És a Pannon RTV is Tóthfaluba költözik egy kicsit, hiszen a televízió és a Pannon Rádió több műsorában is beszámol a tóthfalui eseményekről, a Szabadkai Magyar Rádió pedig élő terepi műsorral jelentkezik a déli híradó után a helyszínről a 107,1 MHz-en.

Vajdaság
Vajdaság Tóthfaluba költözik
Pannon RTV
Pannon Televízió
Pannon TV
Szabadkai Magyar Rádió
Pannon Rádió

Most

15:28

Sűrű fekete füst Szabadka felett

Az ócskapiacnál lévő Svetofor nevű áruház kapott lángra. A tűz a tetőszerkezetben keletkezett, valószínűleg az elektromos vezetékek hibája miatt, de ezt még senki nem erősítette meg.
15:23

Csaknem 20 ezer új fertőzött

Ismét megdőlt a napi fertőzött-rekord Szerbiában, soha nem regisztráltak még ennyi koronavírusos beteget egy nap alatt az országban - csaknem 20 ezer új fertőzöttet vettek nyilvántartásba. Csaknem 40 ezer tesztből 19 901 lett ezúttal pozitív.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.