Ugrás a tartalomra

Vajdasági díjazott Az Év Természetfotósa pályázaton

2016.11.08
19:02
A felnőtt és az ifjúsági kategóriában is kettős győzelem született idén Az Év Természetfotósa pályázaton Magyarországon
A felnőtt és az ifjúsági kategóriában is kettős győzelem született idén Az Év Természetfotósa pályázaton Magyarországon. A körülbelül 3000 pályamű közül több fordulóban választotta ki a legjobb képeket. A felnőttek versenyében Daróczi Csaba és Selmeczi Dániel, a fiatalok között pedig Ceglédi Ádám és a vajdasági származású Szekeres Levente végzett az élen. Az elismeréseket kedden adták át a Magyar Természettudományi Múzeumban. (HVG) Budapest, 2016. november 8. Daróczi Csaba (b) és Selmeczi Dániel, a Saubermacher - Az év természetfotósa 2016 díj kitüntetettjei a pályázat anyagából nyílt kiállítás megnyitóján tartott eredményhirdetésen a Magyar Természettudományi Múzeumban 2016. november 8-án. MTI Fotó: Kovács Attila (fotó: MTI - Daróczi Csaba (b) és Selmeczi Dániel, a Saubermacher - Az év természetfotósa 2016 díj kitüntetettjei ) (fotó: MTI)
pályázat
díj
természetfotó
Szekeres Levente

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.