Ugrás a tartalomra

Vasárnap GastroFest Óbecsén!

2023.10.03
15:35
2023.10.03
17:41
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap immár hatodik alkalommal szervezik meg Óbecsén a GastroFest gasztronómiai rendezvényt, amelyre 10 és 22 óra között várják a látogatókat az Erdőtelepítők Parkjában.

A kirakodóvásár, a vasárnapi ebédkínálat, a remek zenei programok és a Mosolysziget gyerekprogramok mellett ezúttal olyan kézműves foglalkozások is lesznek, amelyeken a grill-, a pizza- és a halételek készítésének a rejtelmeibe avatják be a szakértők az érdeklődőket.

Jovanović Dániel, szervező, GastroFest, Óbecse: „Amit kiemelnék, az a jótékonysági Fine-dining zóna, ahova Magyarországról érkezik a SVÉT háromtagú csapata. Három fogásos ételt fognak elkészíteni, amit majd a résztvevők meg tudnak kóstolni a rendezvényen. Minden egyes eladott étel, amit ott vásárolnak meg a Fine-dining zónában, jótékonysági célra lesz fordítva, a teljes bevételt a Lurkóházak javára fogjuk gyűjteni. A harmadik újdonság, ami az egyik legattraktívabb, az a hőlégballon. A fesztivál szomszédságában egy hőlégballon fog állni, ahol a résztvevők akár 20-30 méter magasra föl tudnak repülni és madártávlatból is meg tudják nézni a fesztivált, vagy akár egész Óbecsét megtekinthetik.”

Óbecse
GastroFest
Jovanović Dániel

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.