Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vörös riasztás Szerbiában

2021.08.01
14:48
2021.08.01
15:25
Forrás
RHMZ
Heves zivatarok érkeztek térségünkbe

Vörös riasztás van érvényben Szerbiában - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Azonban a napközbeni magas hőmérsékletet, és a fülledt időjárást követően heves zivatarok érkeztek térségünkbe, amelyek helyenként viharossá fokozódhatnak. A legtöbb csapadék Észak-és Nyugat-Bácskába jön ma. A hidegfrontnak köszönhetően az elmúlt napok kánikulai időjárása után holnap már 28 fokra csökken a napi csúcshőmérséklet.

Az előttünk álló héten legfeljebb 30-31 fokot mérhetünk majd. A következő hidegfront jövő hétvégén érkezik, akkor már 26 fok körül alakulhat a napi csúcs.

vihar
riasztás

Most

19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.
16:00, Frissítve: 19:59

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.