Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

16 év felett tennék kötelezővé a védettségi igazolást

2021.09.18
11:40
2021.09.18
15:19
Forrás
Szerbiai RTV
A védettségi igazolványok szerbiai bevezetésével kapcsolatban az a javaslat, hogy a 16 év felettiek számára legyen kötelező, jelentette ki dr. Vladislav Vukomanović a Szerbiai RTV műsorában.

A dr. Vukan Čupić Anya- és Gyermekvédő Intézet igazgatóhelyettese elmondta, jelenleg hét személyt kezelnek ebben az egészségügyi intézményben, akik nincsenek súlyos állapotban. Hangsúlyozta, hogy a 12 és 18 év közötti gyermekek oltása fontos, hiszen a delta vírusvariáns egyre nagyobb számú megbetegedést okoz, nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is. 

védettségi igazolás
védettségi igazolvány
Dr. Vladislav Vukomanović

Most

14:25, Frissítve: 15:20

Csak a covid-betegeket fogadják a zöldkeresztben

Bezárt a szabadkai tüdőgondozó úgynevezett zöld része, a teljes épület a koronavírusos betegek kivizsgálására állt át. A döntést a rájuk nehezedő óriási nyomás indokolja, mint mondják, a személyzet már teherbírásának a határán van.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.