Ugrás a tartalomra

250 gólyát köszöntöttek a szabadkai Közgazdasági Karon

2023.10.02
10:47
2023.10.02
16:22
Forrás
Pannon RTV
A 64. generáció kezdte el tanulmányait az egyetemen.

250 gólyát köszöntöttek ma a szabadkai Közgazdasági Karon. Immár a 64. generáció is elkezdte tanulmányait az egyetemen - emelte ki Nebojša Gvozdenović. A szabadkai Közgazdasági Kar dékánja kiemelte: ünnep a mai nap, fogadjuk az elsős hallgatókat és tanácsokat is adunk nekik. Hozzátette: az újvidéki kar mintegy 500 diákjával idén közel 800 fiatal döntött a közgazdasági és informatikai szakirány mellett.

Nebojša Gvozdenović, dékán, Közgazdasági Kar, Szabadka: „A szabadkai Közgazdasági Karon két szakunk van, az egyik az üzleti gazdaságtan, a másik a gazdasági informatika. Tehát az informatikai szakon a hallgatókat arra képezik ki, hogy kapcsok legyenek az üzlet és az informatika között. Az üzleti gazdaságtan szakon pedig a harmadik évben választhatnak a szakok közül, mint például a marketing, kereskedelem, menedzsment, európai gazdaság és biznisz, számvitel, pénzügy stb.”

Közgazdasági Kar
egyetemisták
Nebojša Gvozdenović

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.