Ugrás a tartalomra
Tartományi Kormány

32 új járművet kapott több vajdasági kórház és egészségügyi intézmény

2021.09.28
13:31
2021.09.29
10:14
Forrás
Közlemény
A beszerzést a tartományi kormány támogatta 100 millió dinárral.
Tartományi Kormány

Mentőautót kapott a nagybecskereki és a verbászi kórház, valamint az adai, a kishegyesi, a magyarkanizsai, a törökbecsei, a szenttamási, az apatini, a kevevárai, a mitrovicai, a szécsányi és a pecsincei egészségház is.

Dialízisre szoruló betegek szállítására alkalmas járművet kapott többek között Topolya, Verbász és Zombor is - tájékoztat a tartományi kormány.

Gyólay Karolina, a magyarkanizsai egészségház igazgatója elmondta, nagy segítség ez mindenki számára, hiszen így gyorsabban és biztonságosabban tudják elszállítani a kórházba a betegeket: „A magyarkanizsai egészségház mai nap a tartományi kormánytól egy teljesen felszerelt mentőautót kapott, ami nagy segítség a magyarkanizsai község lakossága számára, hiszen a mentőszolgálat így megújult, és az új mentőautóval nemcsak a 13 települést, hanem a határátkelőket, illetve az autóút egy részét is minőségesebben, biztonságosabban az új kocsival el tudjuk látni.”

 

mentőautó
tartományi kormány
Igor Mirović
adomány

Most

10:04, Frissítve: 10:14

Ma van a csokoládé világnapja

Szerbiában, ahol a csokoládé sokak kedvenc édessége, az édességipar a legerősebb ágazatok közé tartozik. Valamivel több mint 200 cég és mintegy 300 vállalkozó gyárt csokoládét.
07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű