Ugrás a tartalomra
ünnepség
Tartományi Kormány

Átadták a felújított futaki Idősek Otthonát

2018-08-21
14:24
2018-08-21
14:31
Forrás
Közlemény
A rekonstrukciót a Tartományi Kormány és Újvidék városa 120 millió dinárral támogatta.

Az átadón jelen volt Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke, aki hangsúlyozta, egyik elsődleges céljuk, hogy megfelelő szociális védelmet biztosítson a polgároknak. Mirović hozzátette a Tartományi Kormány idei költségvetéséből 720 millió dinárt biztosítottak a szociális háló megszilárdítására.

Futak
idősek otthona
Mirovic

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.