Ugrás a tartalomra
ünnepség
Tartományi Kormány

Átadták a felújított futaki Idősek Otthonát

2018-08-21
14:24
2018-08-21
14:31
Forrás
Közlemény
A rekonstrukciót a Tartományi Kormány és Újvidék városa 120 millió dinárral támogatta.

Az átadón jelen volt Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke, aki hangsúlyozta, egyik elsődleges céljuk, hogy megfelelő szociális védelmet biztosítson a polgároknak. Mirović hozzátette a Tartományi Kormány idei költségvetéséből 720 millió dinárt biztosítottak a szociális háló megszilárdítására.

Futak
idősek otthona
Mirovic

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:55, Frissítve: 20:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.