Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

2021.07.03
15:37
Forrás
MTI
A határátlépés gyorsítása érdekében ma 13 óra 30 perctől ideiglenesen csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet - tájékoztat a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A magyar rendőrség, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentsék a várakozási időt Röszkén. Így a két röszkei átkelőn, összesen tíz forgalmi sávon léphetnek ki az utasok az országból. A belépő utasok a röszkei autópálya-határátkelőhelyet használhatják - tájékoztatnak az illetékesek.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Röszke
határátkelő

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.