Ugrás a tartalomra

Egyensúlyban az online-offline libikókán

2024.02.09
19:15
2024.02.09
19:31
Forrás
Pannon RTV
Egyensúlyban az online-offline libikókán címmel tartott előadást Fegyverneki Gergő Hajdújáráson. A digitális pedagógia szakértő célja, hogy útmutatást adjon a tanároknak és a szülőknek is abban, hogyan vezessék be a gyerekeket az internet világába.

Az esemény az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesületének szervezésében valósult meg.

Fegyverneki Gergő, digitális pedagógia szakértő: „Nagyon sokszor a szülők nincsenek felkészülve arra, hogy hogyan vezethetnék be a gyerekeket a digitális világba. Nyilván nem hibáztathatóak ezért a szülők, hiszen ők a szüleiktől erre nem kaptak mintát, ezt most kellene felfedeznünk. Szokták mondani, hogy anyatejjel szívja magába a mai csecsemő a tableteket. Valóban, olyan problémák jelennek meg, mint a behálózás, a képernyő túlhasználat, a játékfüggőség, kompromittáló fotóknak a küldése, mesterséges intelligencia, álhírek. Ez az előadás abban szeretne segíteni a szülőknek, nagyon gyakorlatias példákon keresztül, hogy hogyan találhatnak kiutat a digitális világ útvesztőiből, hogy jól és hatékonyan tudják a gyerekek használni ezeket az eszközöket.”

Egyensúlyban az online-offline libikókán
Fegyverneki Gergő
Hajdújárás
digitális pedagógia
Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete
online
offline
libikóka
egyensúly

Most

09:46

Olcsó lisztből csak mértékkel

Továbbra is korlátozza a liszt árát és a megvásárolható mennyiséget a szerb kormány. Egy személy legfeljebb öt kilót vehet a hatósági áras termékből. A rendelet a T-400-as és a T-500-as lisztre vonatkozik.

Népszerű