Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila

Ellenőrzik-e a szolgáltatások és termékek minőségét Vajdaságban?

2019-10-09
15:59
2019-10-09
18:14
Forrás
Pannon RTV
Az illetékes minisztérium szerint 210 felügyelővel kevesebb van a szükségesnél Vajdaságban.

Branko Ružić államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter ma Nagybecskereken elmondta, a kormány eltökélt szándéka, hogy ezeket a munkahelyeket fokozatosan betöltse, mert ez nem többletköltséget jelent az államkassza számára, hanem befektetést annak ellenőrzésébe, hogy például milyen minőségű étel kerül az asztalra, milyen tisztaságú vizet iszunk, és milyen környezetben tanulnak gyermekeink.

Nagybecskerek

A miniszter ezen kívül kitért még a helyi piactér 16 millió dinár értékű rendezésére is. „Megelégedésemre szolgál, hogy az államigazgatási és helyi önkormányzati minisztérium lehetővé tette, és biztosította az eszközöket a központi városi piac bővítésére és újjáépítésére Nagybecskereken. Ez mindenképp a helyiek javát szolgálja majd. Véleményem szerint szép példája ez az illetékes minisztérium és a helyi önkormányzat együttműködésének, amely szintén hozzájárul ehhez a projekthez” - mondta Ružić.

Vajdaság
felügyelő
Branko Ružić
Nagybecskerek
minőség
ellenőrzés

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.