Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila

Ellenőrzik-e a szolgáltatások és termékek minőségét Vajdaságban?

2019-10-09
15:59
2019-10-09
18:14
Forrás
Pannon RTV
Az illetékes minisztérium szerint 210 felügyelővel kevesebb van a szükségesnél Vajdaságban.

Branko Ružić államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter ma Nagybecskereken elmondta, a kormány eltökélt szándéka, hogy ezeket a munkahelyeket fokozatosan betöltse, mert ez nem többletköltséget jelent az államkassza számára, hanem befektetést annak ellenőrzésébe, hogy például milyen minőségű étel kerül az asztalra, milyen tisztaságú vizet iszunk, és milyen környezetben tanulnak gyermekeink.

Nagybecskerek

A miniszter ezen kívül kitért még a helyi piactér 16 millió dinár értékű rendezésére is. „Megelégedésemre szolgál, hogy az államigazgatási és helyi önkormányzati minisztérium lehetővé tette, és biztosította az eszközöket a központi városi piac bővítésére és újjáépítésére Nagybecskereken. Ez mindenképp a helyiek javát szolgálja majd. Véleményem szerint szép példája ez az illetékes minisztérium és a helyi önkormányzat együttműködésének, amely szintén hozzájárul ehhez a projekthez” - mondta Ružić.

felügyelő
Branko Ružić
Nagybecskerek
minőség
ellenőrzés

Most

09:51, Frissítve: 09:58

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.
08:48

Két igazi nyári nap áll előttünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.
08:30, Frissítve: 10:43

Ülésezik az MNT

Ma 10 órától ülésezik a Magyar Nemzeti Tanács Szabadkán. Az ülésen vélhetően 55 napirendi pontot vitatnak meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.