Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila

Ellenőrzik-e a szolgáltatások és termékek minőségét Vajdaságban?

2019-10-09
15:59
2019-10-09
18:14
Forrás
Pannon RTV
Az illetékes minisztérium szerint 210 felügyelővel kevesebb van a szükségesnél Vajdaságban.

Branko Ružić államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter ma Nagybecskereken elmondta, a kormány eltökélt szándéka, hogy ezeket a munkahelyeket fokozatosan betöltse, mert ez nem többletköltséget jelent az államkassza számára, hanem befektetést annak ellenőrzésébe, hogy például milyen minőségű étel kerül az asztalra, milyen tisztaságú vizet iszunk, és milyen környezetben tanulnak gyermekeink.

Nagybecskerek

A miniszter ezen kívül kitért még a helyi piactér 16 millió dinár értékű rendezésére is. „Megelégedésemre szolgál, hogy az államigazgatási és helyi önkormányzati minisztérium lehetővé tette, és biztosította az eszközöket a központi városi piac bővítésére és újjáépítésére Nagybecskereken. Ez mindenképp a helyiek javát szolgálja majd. Véleményem szerint szép példája ez az illetékes minisztérium és a helyi önkormányzat együttműködésének, amely szintén hozzájárul ehhez a projekthez” - mondta Ružić.

Vajdaság
felügyelő
Branko Ružić
Nagybecskerek
minőség
ellenőrzés

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.