Ugrás a tartalomra

Felállhat-e a kerekesszékből a muzslyai lány?

2023.09.28
21:15
Forrás
Pannon RTV
Készen áll a thaiföldi műtétre Páger Anita

Thaiföldi műtétjére készül Páger Anita. A muzslyai lány a jövő héten indul útnak, hogy teljesüljön az álma, és felkelhessen a kerekesszékből. A megterhelő út és a bizonytalan kimenetelű operáció ellenére Anita nagyon bizakodó. A Közügyekben arról kérdeztük, hogyan készül az utazásra, kik kísérik el, és milyen eredményekre számít.

Anitának továbbra is szüksége van a támogatásra, a műtét után ugyanis hosszú rehabilitáció vár rá. Aki segíteni szeretne neki, elküldheti a 1425-ös kódot a 3030-as számra, de utalni is lehet. A számlaszámok a budihuman.rs oldalon találhatók.

Páger Anita
műtét
Közügyek

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.