Ugrás a tartalomra

Folyamatosan újul a kamenicai kórházkomplexum

2024.02.12
14:51
2024.02.12
16:39
Forrás
Pannon RTV
Számos felújítás történt az elmúlt időszakban a kamenicai kórházkomplexumban. Megújult az intézet szív- és érrendszeri klinikája, valamint kiépült egy új épületszárny, a Kamenica 3 elnevezésű, amely 10 ezer négyzetméteres területen helyezkedik el.

Az épület a legmodernebb szabványoknak megfelelően épült ki, és az üzembe helyezése az elkövetkező néhány hétben megvalósulhat. Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke bejelentette, a következő két évben befejezik az intézmény külső részét, valamint aláírták a tüdőosztály részleges felújításáról szóló szerződést is.

Igor Mirović, elnök, Tartományi Kormány: „A Kamenica 3, amelyet mindhárom intézet használni fog, hamarosan üzembe lesz állítva. Elmondhatom, hogy ez rendkívül fontos, nemcsak a dolgozók, hanem az ide érkező betegek számára is, mert kényelmesebb lesz, és új felszerelést is kap. Minden intézetnek átlagosan tizenöt szobája lesz, ami javítani fogja mindhárom intézet működésének színvonalát.”

Kamenica 3
Igor Mirović
Újvidék

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:56, Frissítve: 20:03

Fújták a harsonát a zentai diákok

Harsona szótól volt hangos a Petőfi Sándor Általános Iskola Zentán. Az intézmény harmadik osztályos tanulói adtak rövid koncertet Szögi István harsonaművész vezetésével.

Népszerű

Érkeznek a kék kukák

Megkezdte a szelektív hulladékgyűjtésre szolgáló kék kukák szétosztását a Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat a Kér helyi közösség és a Harcosok sorakozója lakótelep egy részén.