Ugrás a tartalomra

A gyermekek fejlődéséért

2023.09.30
08:47
2023.09.30
15:59
Forrás
Pannon RTV
Hátrányos helyzetű, alulteljesítő gyerekek foglalkoztatása kapcsán szerveztek előadásokat, műhelyfoglalkozásokat Zentán, és kerekasztal-beszélgetést is tartottak.

Az Erasmus+K2 programban ”jó gyakorlatok” kidolgozására kerül sor, amelyek elősegítik a gyermekek fejlődését.

Csemer Patrícia, elnök, Létra Egyesület, Magyarország: „Azért vagyunk most itt, hogy tréningelemekkel egészítsük ki a műhelyfoglalkozást, ahol gyakorlatokat és módszereket beszélünk át pedagógusokkal és szakértőkkel. Ők egyébként is frontvonalon dolgoznak a gyerekekkel. Tudást próbálunk nekik átadni. Tudást próbálunk megosztani egymás között.”

hátrányos helyzetű
alulteljesítő
Zenta
Erasmus+K2
Csemer Patrícia

Most

17:18, Frissítve: 17:26

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihatással van

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.
16:04

421 hete az élen

Novak Đoković a 421. hetet kezdte meg az ATP-lista élén. A világ legjobb teniszezőjének jelenleg 10.035 pontja van, ezzel pedig tovább növelte előnyét az olasz Jannik Sinnerrel szemben.
14:16, Frissítve: 16:40

120 éves lenne a Zorka Vegyiművek

120 éve alakult meg Szabadkán a Clotild, illetve a Zorka Vegyiművek. Az egykori Jugoszlávia legnagyobb műtrágyagyára fénykorában több mint 2100 munkást alkalmazott.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.