Ugrás a tartalomra

Három szabadkai iskola újul meg

2021.10.23
12:58
Forrás
subotica.com
Az épületek és a tantermek felújítására nyertek támogatást a szabadkai Kizur István, a Szent Száva és a Széchenyi István általános iskolák a tartományi oktatási titkárság pályázatán.

A Kizur István Általános Iskolában 8,2 millió dinárból a meglévő iskolai illemhelyeket újítják fel, és újakat létesítenek. Erre 6,8 millió dinárt az illetékes tartományi titkárság, a fennmaradó részt pedig Szabadka városa biztosította.

A város és a tartomány közreműködésével a Széchenyi István és a Szent Száva általános iskolákban is jelentős beruházások valósulnak meg.

Milanka Kostić, a Szabadkai Városi Tanács oktatással megbízott tagja felhívta a figyelmet, hogy az önkormányzat a járvány ellenére tízmillió dinárt különített el az általános iskolák projekttevékenységeire, a középiskolák esetében pedig ez 8,8 millió dinárt tesz ki.

Szabadka
Kizúr István Általános Iskola
Széchenyi István Általános Iskola
Szent Száva Általános Iskola
tartományi oktatási titkárság

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:09

Izrael ugyanúgy folytatja

Amerika azt üzente Izraelnek, hogy vigyázzon, mert elveszítheti a nemzetközi támogatást, ha nem enyhít álláspontján a gázai háborúval kapcsolatban.
16:46, Frissítve: 17:28

Nem ad okot aggodalomra a Tisza vízállása

A reggel mért adatok szerint 492 centiméter volt a Tisza vízszintje a hivatalos zentai vízmércénél. Ez nagyjából 150 centiméterrel magasabb az ebben az időszakban átlagosan mért vízállásokhoz képest.
15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.

Népszerű