Ugrás a tartalomra

A hátrányos helyzetű tehetségek felfedezése és gondozása

2023.05.13
15:51
Forrás
Pannon RTV
A Keviben is zajló Erasmus+ projekt a hátrányos helyzetű tehetségek felfedezésére és gondozására irányul.

A programot a dunakeszi Létra Egyesület, a sepsiszentgyörgyi Amőba Egyesület, valamint a kevi Móra István Művelődési Egyesület közösen valósítja meg 2022. március 1. és 2024 márciusa között.

Az Erasmus+ projekt keretén belül a mai napon továbbképzésre került sor, amelynek a zentai Alkotóház adott otthont. A foglalkozást Csemer Patrícia, az anyaországi Létra Egyesület vezetője tartotta. A tréning keretében feldolgozásra került a figyelem, önismeret és a koncentráció témaköre.

Erasmus+
Kevi

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.