Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Laskovity Zoltán

Holnaptól elérhetőek a kisérettségi előzetes eredményei

2022.06.30
17:22
Forrás
Szerbiai RTV
A kisérettségin a szerbiai nyolcadikos diákok 99,5 százaléka részt vett, holnap pedig már meg lesznek az előzetes eredmények.

A szülők és a diákok a mojasrednjaskola.gov.rs portálon követhetik a folyamatokat. A szakminisztérium tájékoztatása szerint a végleges eredményeket július 5-én teszik közzé. Ami a további teendőket illeti: a kivánságlistát a már említett portálon lehet leadni július hatodikáig. Ezt egyébként tetszés szerint variálhatják addig az időpontig. A sorrendet hagyományosan, papíralapú formában is leadhatják, július 6-án és 7-én. Július 13-án a szülők láthatják majd a rangsorolást online formában, szakokra és középiskolákra lebontva, az iratkozás pedig július 14-e és július 20-a között zajlik. Az oktatási tárca tájékoztatása szerint érdemes alkalmazni az online formájú jelentkezéseket, ugyanis így időt és papírmunkát spórolhatnak meg a szülők.

kiserettsegi eredmény
kisérettségi

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.