Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Payeta Maurice

Jól járnak a nyugdíjasok

2023.09.18
16:23
2023.09.28
17:51
Forrás
Tanjug
Újabb 16 cég csatlakozik holnap azoknak a táborához, akik kedvezményeket nyújtanak októbertől a nyugdíjaskártya tulajdonosainak.

Holnap írják alá a vállalatok, valamint a Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap képviselői a szerződéseket. Az eseményen a pénzügyminiszter és a kormány alelnöke, Siniša Mali is jelen lesz.

A nyugdíjaskártya október első napjától számos kedvezményt és engedményt biztosít az időseknek. Olcsóbban, illetve jobb feltételek mellett vásárolhatnak termékeket vagy vehetnek igénybe szolgáltatásokat azoktól a gazdasági szereplőktől, akik részt vesznek a társadalmi felelősségvállalásnak eme fajtájában és csatlakoztak a nyugdíjaskártya-akcióhoz.

nyugdíjaskártya
nyugdíj
nyugdíjas
kedvezmény
szerződésaláírás
Siniša Mali

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.