Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Klemm József: számos kihívás előtt áll a médiaház

2022.07.06
13:42
2022.07.06
18:50
Forrás
Pannon RTV
Klemm József lett a Vajdasági Rádió és Televízió megbízott vezérigazgatója. Mostani kinevezéséig vezérigazgató-helyettes volt az intézményben.

Mint rámutatott, számos kihívás előtt áll a médiaház: az új épületnek csak a fele van még belakva, és biztosítani kell az anyagiakat még két informatív stúdió felszereléséhez, hogy az alkalmazottak át tudjanak költözni a régi épületből, mivel nagy kiadásokkal jár, hogy két helyszínen folyik a munka. Ehhez hozzájárul az is, hogy a szerbiai közmédia finanszírozása nincs megoldva, és évente ideiglenes törvénnyel szabályozzák, hogy miből és hogyan pénzeljék a működést.

Klemm József: „Elsősorban arra kell összpontosítanom, hogy addig, amíg nem nevezik ki azt a tartós megbízatással rendelkező vezérigazgatót, az én feladatom az, hogy biztosítsam ennek az 1500 főt foglalkoztató, illetve 16 nyelven sugárzó médiaháznak a működését. Gyakorlatilag csak napi feladatokkal bíznak meg, és a stratégiai feladatokat pedig az új vezérigazgatónak kell majd felvállalnia.”

Klemm József
Vajdasági Rádió és Televízió

Most

07:25, Frissítve: 08:35

Johnny Depp Modiglianiról forgat filmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.