Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Kombinált oktatás hétfőtől?

2022.01.14
12:29
Forrás
Pannon RTV, Novosti
Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.

A vajdasági középiskolások a kombinált oktatási modell szerint járnak iskolába majd. Ennek értelmében az osztályokat két csoportra osztanák, és naponta váltanák egymást. A maszkok viselete továbbra is kötelező az oktatási intézményekben. A köztársasági járványügyi válságstáb egyébként ma ülésezik majd, ahol a végső döntést meghozzák az illetékesek.

Annak ellenére, hogy a napokban rekordszámú fertőzöttet regisztráltak, a megjelent hírek szerint a válságstáb tagjai szkeptikusak az új, szigorúbb intézkedések elfogadásával kapcsolatban.

A testület orvosai ismét azt követelik, hogy a vendéglátóhelyeken a nap 24 órájában kötelező legyen a védettségi igazolvány, rövidítsék le a munkaidőt, és csökkentsék a beltérben tartózkodók számát.

oktatás
általános iskola
tantermi oktatás

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.