Ugrás a tartalomra

A köztájékoztatási és a médiatörvényről tárgyalt az MNT az illetékes miniszterrel

2023.04.24
15:16
2023.04.24
15:56
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi találkozón Fremond Árpád, az MNT elnöke, Kabók Erika, a testület Végrehajtó Bizottságának tájékoztatással megbízott tagja és Lulić Emil hivatalvezető volt jelen.

A köztájékoztatási és a médiatörvény kapcsán folytatott megbeszélést Mihailo Jovanović tájékoztatási és távközlési miniszterrel a Magyar Nemzeti Tanács küldöttsége.

A Magyar Nemzeti Tanács minden olyan a területet követ, amely a hatáskörébe tartozik, és szeretné, ha a jövőben is bekapcsolnák az esetleges változtatások alakításába - emelte ki Fremond Árpád, az MNT elnöke. A tervek szerint május elején a köztájékoztatási és a médiatörvény módosításairól szóló közvita előtt további megbeszélések várhatók az illetékes tárcavezetővel.     

Fremond Árpád, elnök, MNT: „A tájékoztatás is egy olyan terület, amely nagyon fontos számunkra, és abban bízunk, hogy a mai találkozó után tudjuk ezt az együttműködést folytatni, amely volt a korábbi években is, és így gyakorlatilag követni tudjuk az új törvények meghozatalán át azt, hogy a nemzeti tanácsokról szóló törvények összhangban legyenek a képviselőház által is meghozott törvényekkel.”

MNT
Fremond Árpád

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.