Ugrás a tartalomra

Leugrott egy férfi egy szabadkai tömbházról

2024.02.22
15:46
2024.02.22
18:15
Forrás
Pannon RTV
Leugrott egy férfi a szabadkai Sugárút közelében az egyik tömbház tetejéről ma délután.

Nem hivatalos információk szerint a helyszínre érkező tűzoltók és rendőrök legalább másfél órán át próbálták lebeszélni az öngyilkosságról a férfit, aki miután a mélybe vetette magát, azonnal szörnyethalt.

Egy nyolcemeletes épület tetejéről ugrott a halálba a férfi. A szomszédok szerint orosz vagy ukrán állampolgár volt. A helyszínt rendőrök biztosították, senkit sem engedtek a tragédia közelébe. Az eset szemmel láthatóan az ott tartózkodó, és minden bizonnyal már sok mindent megélt mentősöket és rendőröket is megrázta.

Úgy tudjuk, az áldozat egy 40 év körüli férfi, aki az egyik Sugárút környéki tömbház tetejéről ugrott le. Mielőtt ezt megtette volna, miután észlelték a környéken lakók, hogy ugrásra készen áll, illetve az épület tetején áll, kivonultak a tűzoltók nagy erőkkel a helyszínre, és légpárnát hoztak magukkal. Ezt használják abban az esetben, ha ilyen öngyilkossági kísérletet próbálnak megakadályozni, hogy az esetleges áldozat erre a légpárnára zuhanjon. De sajnos nem jártak ők sem sikerrel, mivel a férfi oda-vissza szaladgált az épület egyik feléről a másik felére az épület tetején. És akkor ugrott le, amikor a tűzoltók épp az épület másik oldalán várták légpárnával. Ezt megelőzően a rendőrség tárgyalócsoportja is próbálta lebeszélni a valószínűleg elkeseredett férfit. Azt, hogy mi válthatta ki, illetve mi lehet az indítéka ennek az öngyilkosságnak, erről nincs információnk. A kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az eset, tehát az öngyilkosság valamikor délután három óra körül történt, és fél négykor is még nagyban folyt a rendőrségi helyszínelés.

A helyszínen tartózkodó szemtanúk közül senki sem kívánt kamera elé állni, de azt mondták, az öngyilkosságot megelőzően mintegy másfél órával már a helyszínen volt a tűzoltóság, így valószínűleg hosszabb ideig tárgyalt a rendőrség is az épület tetején álló férfivel.

leugrott
Szabadka
sugárút
rendőrség
tűzoltóság
légpárna

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.