Ugrás a tartalomra

Mától nem kötelező a téli gumi és a téli felszerelés használata a szerbiai utakon

2024.04.01
11:52
Forrás
Pannon RTV
A közlekedési viszonyok ideálisak, a jó idő miatt a motorkerékpárok is előkerültek.

Mától nem kötelező a téli gumi és a téli felszerelés használata a szerbiai utakon - jelenti a Szerbiai Motorosszövetség. Közleményük szerint zavartalan a közlekedés az ország közutain. A megerősödő déli és délkeleti szél kivételével az időjárási viszonyok kedvezők a járművezetők részére, viszont a már nyáriasnak mondható időjárás miatt többen pattannak kerékpárra és a motorosok száma is megnő a közutakon.

téli gumi

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.