Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Meggyújották Zenta adventi koszorúján a második gyertyát

2018-12-09
20:09
Forrás
Pannon RTV
Már két gyertyaláng lobog a zentai városháza oszlopcsarnokában lévő adventi koszorún.

Advent második vasárnapján az Ispiláng Gyermeknéptánccsoport képviseletében Juhász Orsolya gyújtotta meg a második, reményt jelképező gyertyát a város adventi koszorúján. A városházán gyülekezők alkalmi műsort is megtekinthettek. Az Ispiláng Gyermeknéptánccsoport tagjai, az Ispiláng népi énekkara, az Ifjúsági Citerazenekar és a Pöndöly Asszonykórus adott elő közösen karácsonyi népi énekeket és köszöntőket.

Zenta
advent
Ispiláng Gyermeknéptánccsoport

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.