Ugrás a tartalomra
Facebook

Megkezdték Olivér lélegeztetőgépről való leválasztását

2021-01-22
17:03
Forrás
Facebook
A hírt az anyuka jelentette a Facebookon. Mint írja, a kisfiú első körben 8 percig, majd később 20 percig tudott önállóan lélegezni.

A továbbiakban a bajmoki gyermek egyre gyakrabban gyakorolja majd a gép nélküli lélegzetvételt.

Az SMA-s Pál Gajódi Olivér már a budapesti Bethesda kórházban van édesanyjával, itt kapja majd meg a Zolgensma terápiát, amitől állapotának javulása várható. A 2,3 milliós gyógyszert vajdasági és nemzetközi összefogással sikerült összegyűjteni.

Pál Gajódi Olivér
lélegeztetőgép
leválasztás

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.