Ugrás a tartalomra

Mérsékelt forgalom az utakon és a határátkelőhelyeken

2024.02.24
11:04
Forrás
Pannon RTV
Mérsékelt forgalomra és általában kedvező vezetési körülményekre számíthatnak ma a sofőrök Szerbiában – közölte a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

A délies szelet viszont többfelé élénk, helyenként erős széllökések kísérhetik, melyek csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A legerősebb széllökések Bánátban és a hegyvidéki területeken várhatók. Az autópályák fizetőkapuinál és a határátkelőhelyeken az autósoknak nem kell hosszabb várakozási időre számítaniuk. Horvátország felé a Batrovci határátkelőhelyen a kamionoknak nyolc órát, Horgosnál pedig körülbelül egy órát kell várniuk.

autópálya
határátkelő

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.