Ugrás a tartalomra

Metszéspontok

2022.10.28
09:53
Forrás
Közlemény
Folyatódik a Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék online beszélgetéssorozata, a Metszéspontok.

A beszélgetés október 31-én 19 órától kezdődik a Zoom felületén. Móricz Virág Kinga, a tanszék mesterszakos hallgatója Kormányos Katona Gyöngyi, valamint Király Noémi magyar nyelv és irodalom szakos tanárokkal beszélget. Az esemény célja, hogy a jelenlegi és jövendőbeli egyetemistáknak bemutassák milyen karrierlehetőségek állnak előttük. Tavasszal elsősorban olyan volt tanszékesek mutatkoztak be, akik nem tanárként helyezkedtek el, most viszont a tanárok kerülnek a fókuszba.

Az esemény a virtuális térben, a Zoom felületén valósult meg. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85092717800?pwd=N0hlVEsrRWo1OTNIWVJkZXE2elZTdz09

Meeting ID: 850 9271 7800

Passcode: magyar

Újvidéki Egyetem Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék
Király Noémi

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.