Ugrás a tartalomra
pixabay/eak_kkk

Mindenki töltse egészségben a szerettei körében az ünnepet!

2022.01.05
11:11
2022.01.05
12:56
Forrás
Közlemény
Boldog karácsonyt kívánt minden ortodox hívőnek Igor Mirović.

A tartományi kormány elnöke közleményében azt írja, hozzon mindenki életébe az egyik legnagyobb keresztény ünnep békét, harmóniát. Mirović hozzáteszi, mindenki vigyázzon családjára, az egységre, ugyanis csak így építhető tovább egy boldogabb és sikeresebb Szerbia. Mindenki töltse egészségben a szerettei körében az ünnepet - teszi hozzá a tartományi kormány elnöke.

ortodox karácsony
ortodox egyház
ortodox hívők
Igor Mirović

Most

12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.
11:27, Frissítve: 11:35

Ősbemutatóra készül az Újvidéki Színház

A Láthatatlan kölykök ősbemutatóját ma este tartják az Újvidéki Színházban. A produkció Terék Anna vajdasági írónő szövege alapján készült és Lénárd Róbert rendező vitte színre.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.