Ugrás a tartalomra

Nógrádi György: No-go zónák jöhetnek létre Vajdaságban

2023.09.30
10:03
2023.09.30
16:15
Forrás
Pannon RTV
Nagy esély van arra, hogy vajdasági településeken belül no-go zónák jöjjenek létre, hiszen az erdős területek már azzá váltak, a migránscsoportok ugyanis elfoglalták azok egy részét - nyilatkozta Nógrádi György a Pannon RTV-nek.

A biztonságpolitikai szakértő kiemelte, nincs egységes európai álláspont a migránskérdés ügyében, és ez hatalmas gondot jelent. Kőkemény intézkedésekre van szükség annak érdekében, hogy a helyi lakosság, például a vajdaságiak biztonságban élhessenek - emelte ki. A Nógrádi Györggyel készült teljes beszélgetést vasárnap 19.30-tól láthatják Szubjektív című műsorunkban.

ƒ„A migránsok döntő része egyedülálló, fiatal férfi. Egy jelentős részük fegyverforgató, egy jelentős részüknél fegyver van, ez ellen, idézőjelben egy civilnek a legkisebb esélye sincs. Én azt mondtam, hogy ezeket az embereket meg kell, hogy védje a hadsereg, a rendőrség, a titkosszolgálatok. Ha erre nem képesek, akkor elkezdődnek azok az önszerveződések, hogy az erőszak ellen erőszakkal fognak fellépni. Ez a holnap Európájában valószínűleg lesz.”

no-go zóna
Vajdaság
Nógrádi György

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.
16:20, Frissítve: 18:10

Hagyományok téli fesztiválja Palicson

Tepertősütő verseny, szalonna- és hagymaszeletelő verseny, kézműves kiállítás, forralt bor, jó hangulat és kellemes idő - így zajlik az idei Hagyományok téli fesztiválja Palicson. Az eseményre idén közel ezer személy érkezett.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.