Ugrás a tartalomra

Osztálykirándulás járvány idején?

2021.09.07
13:40
Forrás
Tanjug
Csakis a járványügyi szempontból zöld iskola diákjai mehetnek osztálykirándulásra, és csakis olyan helyekre, amelyek szintén covid-zöldnek számítanak - közölte az Oktatási Minisztérium.

Az iskolaigazgatóknak legfeljebb egy héttel az út előtt az adott hely közegészségügyi intézetétől meg kell tudniuk, járványügyi szempontból milyen besorolású az úti cél. Amennyiben piros, az út elmarad. A minisztériumi utasítás azután érkezett meg az általános és középiskolákhoz, miután nemrég az egyik újbelgrádi általános iskola mintegy 20 diákja és két tanítója megfertőződött koronavírussal Divčibarán. A tárca azt mondja, napi szinten követik a helyzetet, és amennyiben az romlik, a szükséges döntést hozzák meg.

osztálykirándulás
járvány
Oktatási Minisztérium
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:09

Izrael ugyanúgy folytatja

Amerika azt üzente Izraelnek, hogy vigyázzon, mert elveszítheti a nemzetközi támogatást, ha nem enyhít álláspontján a gázai háborúval kapcsolatban.
16:46, Frissítve: 17:28

Nem ad okot aggodalomra a Tisza vízállása

A reggel mért adatok szerint 492 centiméter volt a Tisza vízszintje a hivatalos zentai vízmércénél. Ez nagyjából 150 centiméterrel magasabb az ebben az időszakban átlagosan mért vízállásokhoz képest.
15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.

Népszerű