Ugrás a tartalomra

Pályázat vajdasági magyar egyetemistáknak

2022.10.24
15:57
2022.10.24
16:11
Forrás
deprofundis.org
A de profundis Közhasznú Alapítvány pályázatához a Vajdasági Baráti Egyesület is felajánl támogatást.

Idén is lehet pályázni vajdasági magyar egyetemistáknak a de profundis Közhasznú Alapítvány pályázatára, a Vajdasági Baráti Egyesület idén is fel fog ajánlani mellé támogatást, hogy még több egyetemista kaphasson ösztöndíjat. Az alapítvány immár 20. alkalommal - hirdeti meg a délvidéki diákság számára a 15 000 dináros egyszeri támogatást nyújtó pályázatát. A beküldési határideje: 2022 november 18, 18:00.

Mindent másolatban kérnek, semmit sem kell lefordítani, mert a bíráló bizottság tagjai tudnak szerbül és a cirill betűket is ismerik. A pályázat során a kuratórium elsősorban a rászorultsági elvet vizsgálja. A tanulmányi előmenetel csak másodlagos szempont.  Megköszönik, ha azok, akik más forrásból ösztöndíjban, kollégiumi ellátásban vagy egyéb támogatásban részesülnek, azok most nem pályáznak. A pályázati anyagokat kizárólag a következő címen fogadják:  www.deprofundis.org/jelentkezes

Ami fontos:
1. a kézzel írott - önéletrajz-szerű - pályázat (maximum 2 oldal, az ebben leírtak képezik a döntés legfontosabb részét)
2. a pályázó lakcíme szerepeljen a pályázatban
3. a pályázatban szerepeljen az email cím és egy telefonszám, amelyen értesíteni tudjuk a pályázót a fejleményekről
4. a leckekönyv (index) fénymásolata
5. a pályázót azonosító, bármilyen méretű fotó
6. minden olyan dokumentum másolata, amelyről a pályázó úgy érzi, hogy általa pontosabb képet kapunk róla

Anyagot küldeni nem, de esetleges feltöltési problémát a következő címre lehet jelezni: info@deprofundis.org

Az eredményhirdetés várható időpontja 2022 december 28. Minden pályázót egyenként fognak e-mailben értesíti arról, hogy sikerült-e elnyernie a támogatást vagy sem. A támogatások kiosztásának várható időpontja 2023 január eleje.

egyetem
páz

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.