Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pet-friendly üdülés Vajdaságban?

2022.07.06
14:37
2022.07.06
14:48
Forrás
Pannon RTV
Elindult Vajdaságban az állatbarát üdülőhelyek bejegyeztetése, valamint a tanúsítványok megszerzéséhez szükséges standardok meghatározása.

A tartomány területén a folyamat végrehajtásának felelőse a Pet Travel Advisory szakértői csapata és a Vajdaság Idegenforgalmi Szervezet.

Pannon RTV

A háziállatokkal való utazás a turizmus egyik legnépszerűbb modern irányzata a külföldi és a belföldi turisták körében is. A rendezvényszervezők, szállásadók és a vendéglátóipar dolgozói a turisták igényeit követve, innovatív módon próbálják megközelíteni ezt a témát.

Pannon RTV

Ma a tartományi idegenforgalmi titkárság, Vajdaság Idegenforgalmi Szervezete és a Pet Travel Advisory szakértői csoport közös sajtótájékoztató keretében mutatta be azt a dokumentumot, amely elmagyarázza és meghatározza a szabványokat és a jogi kereteket, amelyek javítják és védik azon szálloda- és vendéglősök üzletét, akik úgy döntenek, hogy fogadnak házi kedvenceket. Ez mellett egy petraveladvisor.com portált is létrehoztak, ahol azok a turisztikai szolgáltatók regisztrálhatnak ingyenesen, akik háziállatokat is fogadnak az intézményeikben.

pet-friendly

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.