Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ruhaosztási akció a szabadkai Vöröskeresztben

2021.05.15
15:11
2021.05.15
17:30
Forrás
Pannon RTV
Évente nagyjából 20 tonna ruhaneműt kapnak, amelyet a rászorulók között osztanak szét – mondták a szervezet illetékesei. Leginkább a gyerekruhák és a babaholmik keresettek.
Pannon RTV

Zoran Molnar, a szervezet szakmunkatársa elmondta, minden segítség jól jön. Nem csak ruhaneműket vihetnek az adakozók, hanem bármilyen bútort vagy háztartási gépet, amelyre már nincs szükségük, de még használható állapotban vannak. Az adományokat hétköznaponként délelőtt 8 és 12 óra között fogadják a Szabadkai Vöröskereszt székházában – tette hozzá Zoran Molnar.

Pannon RTV

„Bármijük van a lakosoknak, amit nem hordanak, vagy ami nem kell nekik, arra kérném őket, hogy hozzák el hozzánk a Vöröskeresztbe. Minden ruha, amit elhoznak felhasználásra kerül. Vagy itt a Vöröskeresztben osztjuk szét, vagy elvisszük a helyi közösségekbe, a városi vagy a peremvárosi helyi közösségekbe, ahol az önkénteseink az ételosztó pontokon a ruhákat is szétosztják. Tehát minden ruha, amit elhoznak megtalálja új tulajdonosát.”

Vöröskereszt Szabadkai Szervezete
Zoran Molnar

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.