Ugrás a tartalomra
Szabadka

Stevan Bakić ünnepi köszöntője

2023.01.06
12:26
2023.01.06
16:25
Forrás
Közlemény
Karácsonyi jókívánságait küldte az ortodox hívőknek Stevan Bakić.

Szabadka polgármestere köszöntőjében úgy fogalmazott: az előttünk álló ünnepek alkalmat adnak arra is, hogy ismét emlékeztessük magunkat a kölcsönös tisztelet, a megértés és a tolerancia fontosságára, és arra, hogy közös erővel és összefogással legyőzhetjük az előttünk álló kihívásokat.

Stevan Bakić, polgármester, Szabadka: „Szívből gratulálok Szabadka minden polgárának, aki a julián naptár szerint ünnepli a karácsonyt. Azt kívánom, hogy ezt a nagy keresztény ünnepet jó egészségben és békében mindenki a családja körében töltse és hogy az otthonokat töltse be az öröm és a szeretet. Az előttünk álló ünnepi napok alkalmat adnak arra is, hogy ismét emlékeztessük magunkat a kölcsönös tisztelet, a megértés és a tolerancia fontosságára.”

Stevan Bakić
karácsony

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.