Ugrás a tartalomra

Szabadkán nem, Topolyán és Kishegyesen viszont oltanak a hétvégén is

2021.04.30
11:21
Nem mindenhol oltanak a koronavírus ellen a hétvégén Szerbiában. A helyi egészségházak dönthetnek arról, hogy az immunizáció folytatódik-e az ünnepek alatt vagy sem.

Szabadkán és Zentán így a következő napokban nem adnak be vakcinákat. Azok, akiknek időpontjuk volt, hétfőn mehetnek az oltópontokra, ahol megkaphatják a vakcinát. Ezzel szemben Kishegyesen és Topolyán a hétvégén is rendes ütemben zajlik az oltás. Az időpontra érkezők megkaphatják a koronavírus elleni oltást.

Szabadka
Topolya
Kishegyes
oltás

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.