Ugrás a tartalomra

Szerződést bont az Air Serbia a görög Marathon Airlines légitársasággal

2024.02.20
18:05
2024.02.20
18:13
Forrás
Szerbiai RTV
A döntést a vasárnapi incidenst követően hozta meg a szerb légitársaság.

Február 21-től már nem közlekedik az Air Serbia járata a görög cég repülőgépeivel. Mint ismeretes, február 18-án, vasárnap este baleset érte a szerb légitársaság Belgrádból Düsseldorfba tartó repülőjét, amely jóval a futópálya végét elhagyva tudott csak elemelkedni, így túlfutott, és letarolta a pályafényeket és a navigációs berendezéseket. A gép biztonságos körülmények között landolt a Nikola Tesla repülőtéren.

Az Air Serbia egyébként 2023 júniusa óta működik együtt a görög légitársasággal a rövid távú repülőgép-bérleti modell szerint, amely magában foglalja a személyzet tagjait is. Most ez az együttműködés megszakad.

Közben a felsőbb ügyészség arra kérte a rendőrséget, hogy vizsgálja meg az Air Serbia járatán történt baleset körülményeit.

Air Serbia
Marathon Airlines

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.