Ugrás a tartalomra
Pixabay

Tartományi támogatás a nagycsaládosoknak

2019-03-20
16:27
2019-03-20
16:33
Forrás
Pannon RTV
175 millió dinárnyi vissza nem térítendő eszközt oszt ki a lakhatási problémák megoldására, vagy a lakhatási feltételek javítására a tartomány.

A tartományi kormány döntése alapján a támogatásra azok a családok jogosultak, akik Vajdaság területén élnek és 2018. január elsejétől a pályázat kiírásának napjáig születik meg harmadik vagy negyedik gyerekük. Vajdaság Autonóm Tartomány népesedéspolitikai költségvetési alapjából második alkalommal osztják ki az eszközöket, méghozzá pályázat útján, amelyet a Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság ír ki. Tavaly 63 millió dinárt osztottak ki erre a célra, és 55 család kapta meg a segítséget.

nagycsalád
Vajdaság

Most

06:50, Frissítve: 07:34

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.
23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű