Ugrás a tartalomra
Pixabay

Tartományi támogatás a nagycsaládosoknak

2019-03-20
16:27
2019-03-20
16:33
Forrás
Pannon RTV
175 millió dinárnyi vissza nem térítendő eszközt oszt ki a lakhatási problémák megoldására, vagy a lakhatási feltételek javítására a tartomány.

A tartományi kormány döntése alapján a támogatásra azok a családok jogosultak, akik Vajdaság területén élnek és 2018. január elsejétől a pályázat kiírásának napjáig születik meg harmadik vagy negyedik gyerekük. Vajdaság Autonóm Tartomány népesedéspolitikai költségvetési alapjából második alkalommal osztják ki az eszközöket, méghozzá pályázat útján, amelyet a Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság ír ki. Tavaly 63 millió dinárt osztottak ki erre a célra, és 55 család kapta meg a segítséget.

nagycsalád
Vajdaság

Most

23:10

Vasárnap elnököt választ Ukrajna

Az ukrán elnökválasztás második fordulójában végleg eldől, marad-e az ország államfője Petro Porosenko, vagy átveszi a helyét Volodimir Zelenszkij, a humorista-színész-producer elnökjelölt.
16:59, Frissítve: 19:13

Szép időnk lesz húsvétkor

Kellemes tavaszi időre van kilátás a húsvéti időszakban. A többfelé kialakuló felhőzet időnként megzavarhatja a napsütést. Lehűlés a következő napokban sem várható.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.