Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Tiodorović: Hétfőn jöhet a teljes távoktatás

2021.10.20
18:16
2021.10.20
19:04
Forrás
021.rs
A távoktatásra történő teljes áttérés már a jövő hétfőn lehetséges.

A szakértők értékelésére várnak, de mindenképpen az lesz az első következő intézkedés, hogy az iskolák áttérnek az online oktatásra - mondta dr. Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja. Hozzátette, Európa egyetlen országa sem vezetett be egyszerre minden intézkedést. Mindenki fokozatosságra törekedett, és így érte el a legtöbbet. Kezdődik azzal, amit végre kell hajtani, és jól is fogják megvalósítani, majd ezt fokozatosan kiterjesztik mindenre. Meg kell tennünk, sok a beteg, sok a haláleset, és ezt csökkenteni kell - fejtette ki Tiodorović.

Branislav Tiodorović
távoktatás
koronavírus-járvány

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű