Ugrás a tartalomra

Úszómedencével bővülhet az adai wellnessközpont

2023.03.28
10:20
2023.03.28
10:31
Forrás
Pannon RTV
Újabb fejlesztések valósulnak meg az adai fürdőben.

Fennállásának egyéves évfordulóját ünnepelte az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő wellnessközpont. Az Adica Üdültetési Közvállalat létesítményét januárban 8000 fő kereste fel, míg februárban akadt olyan nap is, amikor 600-an látogattak el a fürdőbe.

A meglévő termálvízzel feltöltött medencék, a finn szauna, a gőz- és a pezsgőfürdő mellett a jövőben további újításokkal kedveskednek majd az odalátogatóknak - ismertette Juhász Tibor, az Adica Üdültetési Közvállalat igazgatója.

Juhász Tibor, igazgató, Adica Üdültetési Közvállalat, Ada: „Aláírtuk az illetékes minisztériummal azt a szerződést, amely alapján támogatnak bennünket abban, hogy összekössük a wellnessközpontot a legközelebbi kültéri medencével egy melegített padlófűtéses folyosóval, illetve erre a medencére egy túlnyomásos ballont teszünk, valamint a medence körül is padlófűtést fogunk elhelyezni. Ez azt jelenti, egyrészt sokkal több terük lesz a vendégeknek, hiszen ez a medence 25x12,5 méter, a vendégeink át tudnak sétálni ehhez a medencéhez. Itt úszni lehet.”

Adica Üdültetési Közvállalat
Ada
wellnessközpont
fejlesztés
Juhász Tibor

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.