Ugrás a tartalomra

A Vajdasági Onkológiai Intézet közleménye

2023.11.21
18:34
Forrás
VajdaságMa
A kamenicai Onkológiai Intézet Kamenica 3 létesítményében, az építkezésen belül elhelyezett tűzcsap sérülése következtében, a víz behatolt a Kamenica 1 épület alagsorába.

Biztonsági okokból négy sugárterápiás készüléket üzemen kívül helyeztek, amíg a levegő páratartalmát a készülékek működése szempontjából elfogadható szintre nem hozzák – áll az intézet közleményében.

Hozzáteszik, hogy azonnal megtették a kárfelmérést és a munka átszervezését célzó összes intézkedést. A kamenicai Onkológiai Intézet továbbra is minden beteg számára megfelelő egészségügyi ellátást biztosít, mind a terápiás, mind a diagnosztikai eljárások tekintetében, tekintettel arra, hogy bevezették a harmadik műszakot is a fennmaradó működő műszereknél mindhárom létesítményben.

Vajdasági Onkológiai Intézet
Kamenica 3

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.