Ugrás a tartalomra
Illusztráció/Pannon RTV

Az egyetemistákat is megviseli a koronavírus-helyzet

2021.02.28
12:36
Forrás
Chegg.org
A hallgatók több mint fele érzi úgy, hogy a lezárások és a távoktatás negatívan hatott a mentális egészségükre - ez olvasható Chegg.org weboldalán feltüntetett kutatásban.

Mint írja, annak ellenére, hogy a technológia világába születtek bele, a mai egyetemisták több egyedi kihívásokkal néznek szembe, ilyen például a távoktatás. Ez egy olyan kihívás, amellyel egyetlen hallgatói generáció sem szembesült még. A kutatás 21 országra terjedt ki, a visszajelzések alapján a legszívesebben a német hallgatók folytatnák online a tanulmányaikat a járvány után is, míg az olaszok a legkevésbé. A legtöbb kormány és egyetem számára a távoktatás most még kényszermegoldás, amelynek a hátrányai túlsúlyban vannak az előnyökhöz képest.

egyetemisták
koronavírus

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!